Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer i vår personvernerklæring

Solcelleanlegg på taket: Et skritt mot en mer bærekraftig fremtid

Vi er stolte av å kunne si at vi er en grønn bedrift som ser etter miljøvennlige løsninger der de finnes. Vi har installert solcelleanlegg på taket av våre lagerlokaler for å utnytte solenergien til å redusere vår avhengighet av konvensjonell strøm og bidra til en mer bærekraftig energiforsyning.

Oversiktsbilde av lagerbygning. Solcelle på taket.

Våre bærekraftige tiltak

Oversiktsbilde av lagerbygning. Solcelle på taket.

Solcelleanlegg på taket

Vi har installert et solcelleanlegg på taket av våre bygninger for å utnytte solenergien til å redusere vår avhengighet av konvensjonell strøm og bidra til en mer bærekraftig energiforsyning.

Bærekraftige tiltak avfall resirkulering

Avfallshåndtering

Vi har innført en avfallshåndteringsløsning som garanterer korrekt sortering og kildesortering av avfallet vårt. Dette bidrar til en mer miljøvennlig og bærekraftig praksis i våre operasjoner.

Elekstriske varebiler bærekraft

Elektriske varebiler

Vi har investert i en flåte av elektriske varebiler. Dette bidrar til å redusere utslippene av klimagasser, og det gjør også at vi blir mindre avhengige av fossile brensler. Vi er stolte av å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Miljøfyrtårn sertifisert bedrift bærekraft
Sustainable

Vi er stolt av å være Miljøfyrtårn-sertifisert

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp.

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om våre logistikktjenester og løsninger.

Hva er Cross Docking?

Cross-docking er en prosess der varer fra innkommende forsendelser blir umiddelbart overført til utgående forsendelser uten lagring. Dette reduserer lagringskostnader og akselererer leveringstiden.

Hvordan kan jeg optimalisere min logistikkløsning?

Ingen kunder er like, alle har sine egne ønsker og behov for sine lager- og transportløsninger. Våre løsninger er designet for å effektivisere operasjoner og redusere kostnader etter dine behov.

Har du fortsatt spørsmål?

Kontakt oss for mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss
Lagring og håndtering av tekstiler for din bedrift. Apilar Logistics hjelper deg med dine logistikk behov.